
קצת עלינו
מפעל הקינוחים החל דרכו בשנת 1990, ובמשך הזמן התבסס כמפעל בוטיק איכותי לקינוחים כשרים חלביים ופרווה. כיום המפעל עבר לבעלות קרן ,אייל ויאיר. שלושתם מגיעים מתחום האוכל והמסעדנות. כל אחד מביא את הטאץ' שלו וביחד זה מושלם. שלושתם חידשו את המפעל והכניסו רוח רעננה וחדשה למוצרים המעולים והותיקים. קרן, יאיר ואייל שמים דגש על שימוש בחומרי גלם איכותיים, שמבדלים את הקינוחים שלהם והטעם פשוט מעולה.במפעל תוכלו למצוא קינוחים מסוגים שונים,קינוחים אישיים,מארזי קינוחים,מארזים לארועים ושמחות, עוגות עגולות, עוגות פס וכמובן הבלינצ'סים המעולים שלנו.
כל המוצרים נעשים בעבודת יד במתכונת ביתית מסורתית בסטנדרטים גבוהים במיוחד.
המפעל פונה הן לעסקים קמעונאיים בתחומי המזון וההסעדה, והן ללקוחות פרטיים.
אנו לא מתפשרים על טיב המוצר והן על שירות אמין, אישי וחם.
מזמינים אותכם לבוא ולהנות מחוויה מושלמת כבר מהביס הראשון.
קרן
כל חיי ידעתי שאני רוצה להיות עצמאית.
דרכי כעצמאית התחילה בשנות העשרים כשהיה ברשותי בית קפה קטן בהרצליה.
בית הקפה נסגר ואני עסקתי בכל מיני תחומים אך הדבר שהכי שאפתי אליו הוא להיות עצמאית ואמא במשרה מלאה!
כאשר נולד בני השני חיפשתי דרך שבה אוכל לשלב את השניים ואז היתה לי הברקה!!!
בבית הקפה היתה מנת דגל "בלינצ'ס גבינה מתוקה". לקוחות הגיעו במיוחד עבור הבלינצ'ס, קונים לבית והמחמאות היו מטורפות.
את הבלינצס המיוחד הזה לימדה אותי להכין חמותי ז"ל שלא אהבה כלל שנכנסים אליה למטבח.
כל שנה בחגיגות המימונה היתה מגישה את הבלינצ'סים המפורסמים שלה ולקח לי המון המון זמן ושכנועים כדי שתלמד אותי את המתכון שלה. וכאישה בעלת שאיפות וכח רצון הצלחתי! ואני היחידה שלמדה ממנה את הכנת הבלינצ'ס. מעין צוואה עבורי ומאז שנפטרה המשכתי להכין למשפחה ולהגיש בחגיגות המימונה.
כשנזכרתי במנת הדגל חשבתי לעצמי שאני יכולה למכור אותם, וככה הקמתי לי עסק קטן "הבלינצ'ס של קרן". התחלתי כמו כל עובדת מסורה בהגשת טעימות לקונדיטוריות, מעדניות, חנויות מכולת שכונתיות והמכירות לא איחרו לבוא מאחר והבלינצ'ס היה אהוב כל כך.
את הבלינצ'ס הייחודי הזה אני מכינה כבר 9 שנים באהבה ומסירות לחמותי ז"ל.
אייל, אחי גם מאוד מחובר לאפייה וניהל מפעל קינוחים במשך שנים. הוא מכין הכל בעצמו כולל הרטבים המושלמים שלו.
יחד החלטנו לאגד כוחות ולפתוח מפעל קטן משלנו שבו נוכל לייצר את הקינוחים שלנו בכמויות גדולות יותר ולהגיע לקהל יעד גדול יותר וככה נוסדה לה ביסוויט.
%20(2).jpg)
.jpg)
אייל
אייל, מגיל צעיר הייתי מאוד מחובר לאפייה ובישול ובכלל למטבח ולאוכל.
אני זוכר את עצמי כילד קטן עומד ומכין ארוחות צהריים לאחיות שלי ולכל המשפחה - מוקפצים ואוכל סיני, מרקים, בשרים וכמובן קינוחים. והילדות הזו זכורה לי כמאושרת במיוחד.
בבגרותי נמשכתי באופן טבעי לתחום המסעדנות והמזון, וניהלתי מטבחים גדולים במסעדות נחשבות.
בעשר השנים האחרונות עברתי לנהל את מפעל הקינוחים, בו ביליתי חלק נכבד מימי כבוגר, טיפחתי, המצאתי מתכונים, ניהלתי ושיווקתי, וכעת בעזרת אחותי קרן ובעלה יאיר, המפעל עבר לבעלותנו.
החלום שלי להמשיך להתפתח בתחום, להגדיל את המפעל המתוק שלנו, ולהמשיך להנות מכל רגע!
